Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - Gulerodsboller


Print opskriften på Sense - Gulerodsboller Print opskrift

Del på Facebook

Sense - Gulerodsboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sense - gulerodsboller:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Sense - Gulerodsboller:

Til 12 stk.

Blend ærterne sammen med creme fraiche til en grødet masse.

Tilsæt gulerødder, æg, HUSK, salt, solsikkekerner og hørfrø. Rør dejen sammen med en håndmixer med dejkroge på.

Tilsæt melet af 3-4 gange under omrøring.

Lad dejen hvile i 10 minutter.

Drys bagepulver over dejen, og rør det godt ind i dejen.

Beklæd 2 bradepander med bagepapir. Spred dejen ud på bagepapiret i 12 klatter, og drys med pynt (frø eller kerner). Man kan også sprede hele dejen ud på 1 bradepande, og skære bollerne ud efterfølgende.

Bag dem ved 200°C (varmluft) i 25-35 minutter indtil de har taget farve både ovenpå og under bunden.

HF 1-2: gulerod, ærter
HF 3: Æg
HF 4: Groft rugmel
Fedt: Solsikkekerner, hørfrø
Mælkedressing: Creme fraiche

Man kan regne 1/6 af portionen for 1 HF 4, 2 spsk fedt og ½ HF 3. Så er der plads til at spise ½ HF 3 mere, måske lidt grønt inde i bollen og for eksempel smøre bollen med lidt mayo

Sense - Gulerodsboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sense - Gulerodsboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i sense kategorien

Sense - Tortillapizza med Hakket Oksekød