Opskrifter » Supper » Varme Supper » Champignonsuppe
Champignonsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave champignonsuppe:
- ½ kg friske champignon
- 1 skalotteløg
- 30 g smør
- 5 spsk hvedemel
- 1 liter hønsebouillon
- 2 dl piskefløde
- ½-1 tsk groft salt
- Hvid peber
- Evt. citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Champignonsuppe:
Skær champignonerne i skiver.
Hak løget fint. Smelt smørret, og svits løgene heri, til de er klare.
Drys mel over og bag det sammen.
Tilsæt bouillon og vand lidt efter lidt under piskning.
Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 5 minutter.
Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.