Opskrifter » Supper » Varme Supper » Fyldig Kalkun Minestrone
Fyldig Kalkun Minestrone opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldig kalkun minestrone:
- 350 g kalkunterninger
- 100 g bacontern
- 1 spsk jomfruolivenolie
- ½ liter hønsebouillon
- 100 g kogte pastamuslinger
- 3 stilke bladselleri
- 1 porre
- 1 lille fennikel
- 2 gulerødder
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 laurbærblad
- 2 kviste timian
- 1 dåse hakkede tomater
- 1-2 spsk koncentreret tomatpuré
- Salt
- Flutes
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldig Kalkun Minestrone:
Svits baconternene i en gryde. Tilsæt olien og svits kødet til det skifter farve.
Rens grøntsagerne. Snit bladselleri, porre og fennikel fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Hæld bouillonen i gryden og tilsæt grøntsager, hvidløg, laurbærblad og timian. Lad suppen småkoge 8-10 minutter.
Tilsæt de flåede tomater og tomatpuré. Bring suppen i kog og tilsæt pasta. Smag til med tomatkoncentrat og salt. Fjern timian og laurbær inden servering.
![Fyldig Kalkun Minestrone opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.