Madkampen.dk » Ingredienser » Flutes

Opskrifter på mad med Flutes

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor flutes indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Oksekødssuppe med Kartofler

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær peberfrugten i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden. Tilsæt oksekødet og brun det. Til...


  2. Mexicansk Suppe med Creme Fraiche

    Skær gulerødder og kartofler i små tern og svits dem på panden med lidt chili. Vandet og bouillonterningerne bringes i kog. Herefter kommes de hakkede tomater og tomatpureén i gryden. Rens og skær forårsløgene i tynde ringe, o...


  3. Chili Hamburgerryg i Fad med Løse Ris

    Læg skiverne af kogt hamburgerryg i bunden af et ildfast fad. Skær peberfrugterne i strimler, og svits dem i lidt olie. Læg dem derefter ovenpå kødet. Skær champignonerne i skiver og fordel dem over peberfrugterne. Drys osten...


  4. Flamsk Oksegryde med Øl

    Til 6 personer. Skær kødet i tern på størrelse med en lille tændstikæske, drys dem med salt og lad dem trække koldt 1-2 timer. Skær løg og gulerødder i skiver. Varm et par spiseskefulde olie i en gryde eller sautérpande, de...


  5. Arlas Lakseruller

    Flutes

    6 personer. Læg lakseskiverne, så de overlapper hinanden, på sølvpapir til en firkant - ca. 25x25 cm. Rør kvark, sennep, dild og purløg sammen. Smør massen ud på laksen. Rul laksen sammen, og lad sølvpapiret være rundt o...



  6. Kold Blomkålsret med Rejer

    6 personer. Rens og skyl blomkÃ¥len. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter. Kog blomkÃ¥len i letsaltet vand, til den er knap mør (ca. 15 minutter). Afkøl blomkÃ¥len. Læg den godt afdryppede blomkÃ¥l pÃ¥ et fad. RÃ...


  7. Stegte Kyllingelår med Tomatris

    Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...


  8. Bruschetta

    flutes

    Til 2 personer. Flutes skæres midt over og flækkes på langs til 4 stykker. Hvidløgene presses, og der smøres lidt af det hen over brødene. Derefter pensles de med olie. Tomater og løg hakkes og fordeles over brødene, som dr...



  9. Pastasalat med Basilikumpesto

    Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basi...


  10. Rejesalat med Lime

    Tø rejerne op og læg dem på et stykke køkkenrulle for at dryppe af. Skær avocadoerne i tern. Snit rødløg og hvidløg fint. Vend rejerne med grøntsager, limesaft, limeskal, salt, peber og olivenolie. Herfra kan rejerne stå t...


  11. Fyldig Kalkun Minestrone

    Svits baconternene i en gryde. Tilsæt olien og svits kødet til det skifter farve. Rens grøntsagerne. Snit bladselleri, porre og fennikel fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hæld bouillonen i gryden og tilsæt grøntsager...


  12. Blomkålsmousse

    Blomkålen rives på den grove side af et råkostjern. Porren snittes fint. Nødderne hakkes. Husblasen lægges i blød i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad. Ymer og creme fraiche blandes, husblasen røres i. Blomkål, po...


  13. Auberginetoast med Feta

    Læg aubergineskiverne på et viskestykke og drys dem med groft salt, så det meste af væden trækkes ud. Lad dem ligge ca. 10 minutter og børst så det nu våde salt af. Brødskiverne og aubergineskiverne pensles med lidt olie og g...