Opskrifter » Supper » Varme Supper » Majspurésuppe med Nachos
Majspurésuppe med Nachos opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave majspurésuppe med nachos:
- 1 kg frosne, optøede majs
- 3 rensede og halverede forårsløg
- 1 fed pillet hvidløg
- 35 g durummel
- 1½ liter grøntsagsfond
- 400 g letsaltede nachos
- 200 g revet cheddarost
- 2 udkernede, finthakkede røde chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Majspurésuppe med Nachos:
Til 6 personer.
Tænd ovnen på 200°C
Afdryp de optøede majs og bland dem sammen med forårsløg, hvidløg og durummel (eller semolina) i en foodprocessor til en fin puré. Du skal muligvis gøre det ad 2 omgange.
Bring puréen i kog i en stor gryde sammen med den varme fond. Skru ned for varmen og lad suppen simre med løstsiddende låg på i 10 minutter.
Spred i mellemtiden nachosene ud på en bageplade med bagepapir og drys med revet cheddar. Stil pladen i ovnen i 5-10 minutter, eller til osten er smeltet.
Øs suppen i suppeskåle og anret en lille stak nachos ovenpå. Drys med hakket chili, og servér straks.
![Majspurésuppe med Nachos opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.