Opskrifter » Supper » Varme Supper » Thai Græskarsuppe
Thai Græskarsuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave thai græskarsuppe:
- 1 spsk olivenolie
- 5 skalotteløg
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 hakket rød chili
- 15 g friskrevet ingefær
- 1 1/4 kg udkernet og hakket græskar
- 4 dl kokosmælk
- ½ liter kyllingefond
- 15 g koriander
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Thai Græskarsuppe:
4 personer.
Varm olien op i en stor suppegryde. Tilsæt skalotteløg, hvidløg, chili og ingefær, og sautér 3-4 minutter, eller til det begynder at tage farve, men ikke bruner.
Tilsæt græskar, og vend godt rundt i olien. Tilsæt kokosmælk og fond, rør rundt, og bring det i kog. Skru ned, og lad det simre i 20 minutter, til græskarkødet er mørt. Sluk for varmen, og rør koriander i.
Kør suppen til en glat puré i en blender eller foodprocessor ad 2 omgange. Smag til, og tilsæt evt. lidt mere salt. Hæld suppen tilbage i gryden,. og bring den i kog. Pynt med lidt ekstra koriander, og servér.
![Thai Græskarsuppe opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.