Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Kold BlomkÃ¥lsret med Rejer


Print opskriften på Kold BlomkÃ¥lsret med Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Kold Blomkålsret med Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kold blomkålsret med rejer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kold Blomkålsret med Rejer:

6 personer.

Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.

Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør (ca. 15 minutter). Afkøl blomkålen. Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.

Rør kvark og creme fraiche sammen. Smag til med karry. Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og servér resten til.

Læg salatblade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer.

Kold Blomkålsret med Rejer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kold BlomkÃ¥lsret med Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Laksewraps Tunlagkage Karolines Tunmousse Lakserulle med Flødeost Lakseruller