Madkampen.dk » Ingredienser » Pasteuriserede æggeblommer

Opskrifter på mad med Pasteuriserede æggeblommer

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor pasteuriserede æggeblommer indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Hjemmerørt Aioli

    Pisk æggeblommerne med sennep, eddike, hvidløg, salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen, og pisk indtil olien er optaget og den ønskede konsistens opnået. Smag til....


  2. Koldskål med Rabarber

    Små stykker rabarber koges let møre med sukker ved svag varme. Sættes i køleskabet til det er koldt. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps, og rør kærnemælk og tykmælk i. Vend rabarberne i koldskålen og...


  3. Chokolade Fondant

    Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt. S...


  4. Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch

    pasteuriserede æggeblommer

    Til 6 personer. Pisk vanillekorn, sukker og æggeblommer til en æggesnaps. Pisk fløden stiv, og vend i. Smag til med skyr, så den bliver lidt mere frisk end en almindelig råcreme. Fordel cremen i bunden af 6 dessertglas. ...



  5. Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer med sukker og vanillekorn til en æggesnaps. Pisk med en elpisker mascarponen sammen med æggesnapsen. Vask og rens jordbærrene og skær dem i skiver. Læg ladyfingers i bunden af et lille fad ...


  6. Helles Hvidløgsmayo

    pasteuriserede æggeblommer

    Tag det hele ud af køleskabet i god tid, så det får ca. samme temperatur. Æggeblommer, presset hvidløg og hvidvinseddike blendes med stavblender. 1 dl olie hældes hurtigt i, og derefter en tynd stråle til den ønskede konsistens....



  7. Jordbær Tiramisu

    pasteuriserede æggeblommer

    Til 4 personer. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt mascarpone, og pisk forsigtigt. Pisk fløden til let skum, og vend det i mascarponecremen. Skyl jordbærrene, og blend dem sammen med limoncello til en glat...



  8. Sønderjysk Rugbrødslagkage

    pasteuriserede æggeblommer

    Hak hasselnødderne groft. Bland rugbrød med mel, majsstivelse, kakao, bagepulver og hakkede hasselnødder. Pisk æggehviderne stive med sukker. Og rør forsigtigt æggeblommerne i, lidt ad gangen. Vend forsigtigt rugbrødblanding...



  9. Hyldeblomst Fromage

    pasteuriserede æggeblommer

    Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk blommerne lyse og skummende sammen med sukkeret. Vrid vandet af husblasen og smelt den over vandbad. Når den er kølet let af, blandes den med hyldeblomstsaften. Vend det hel...



  10. Hjemmelavet Daimis

    Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i. Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden...


  11. Lun Chokoladefondant

    Hak chokoladen fint og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige netop smelte, og det må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider ...


  12. Dukan - Cheesecake

    pasteuriserede æggeblommer

    Bland ingredienserne til bunden og fordel dejen i en springform. Bag ved 200°C i ca. 15 minutter. Afkøl bunden. Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør kvarken sammen med æggeblommer, skyr, vanille, citronskal o...



  13. Hjemmelavet Skildpaddeis

    pasteuriserede æggeblommer

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...