Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan - Cheesecake


Print opskriften p Dukan - Cheesecake Print opskrift

Del på Facebook

Dukan - Cheesecake opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - cheesecake:



Opskrift indsendt af


Dukan - Cheesecake opskrift

Sådan laver du Dukan - Cheesecake:

Bland ingredienserne til bunden og fordel dejen i en springform. Bag ved 200°C i ca. 15 minutter. Afkøl bunden.

Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør kvarken sammen med æggeblommer, skyr, vanille, citronskal og citronsaft.

Træk husblasen op af vandet sammen med det vand, der hænger ved. Smelt det i en lille skål over vandbad.

Afkøl husblasen lidt med en smule af kvarkmassen. Hæld derefter resten i og rør godt rundt.

Pisk æggehviderne stive, bland forsigtigt strø i og vend dem i kvarkmassen.

Hæld kvarkmassen over den afkølede bund, og sæt kagen på køl minimum 2 timer.

Til geléen lægges husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Træk derefter husblasen op af vandet sammen med det vand, der hænger ved. Smelt det i en lille skål over vandbad.

Afkøl husblasen lidt med en smule af saften, og hæld derefter resten i den blandede saft under omrøring.

Hæld geléen ovenpå ostemassen og sæt igen kagen på køl - gerne natten over, men mindst et par timer.

Kan spises fra Fase 1 (Angrebsfasen) - 1/4 kage giver den daglige ration havreklid.

NB! Hvis man udskifter kvark med smøreost, er kagen først tilladt fra Fase 2, og så skal man være opmærksom på at smøreost er tolereret.

Print opskriften p Dukan - Cheesecake Print opskrift

Andre spændende opskrifter i dukan kategorien

Dukanvenlig Tunmousse Lynhurtigt Dukanbrød Dukan - Tærte med Skinke & Løg Dukan Lagkage Dukan Frokostmuffins med Kylling & Grønt Dukan Gordon Bleu