Opskrifter » Bagværk » Boller » Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade


Print opskriften p Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade Print opskrift

Del på Facebook

Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugboller med kerner, mandler & chokolade:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade:

Dag 1:
1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten.
2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt.

Dag 3:
1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, rugkerner og vand sammen.
2. Lad det trække tildækket med husholdningsfilm i 24 timer. Prik et par huller i plasten.

Dag 4:
1. Rør kernesurdejsblandingen og vand sammen.
2. Kom de øvrige ingredienser i.
3. Rør eller ælt dejen.
4. Form 15 boller, som vendes i sesamfrø og lægges på bageplade.
5. Pres dem lidt flade, de skal være 3-4 cm høje.
6. Lad bollerne hæve tildækket 1 time.
7. Bag bollerne ved 200°C i ca. 25 minutter på midterste ovnribbe.

Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Gulerods - Solsikke Boller Boller til Sliders Danskvandsboller Langtidshævede Havregrynsboller Amerikanske Scones De Bedste Boller