Opskrifter » Bagværk » Kager » Gulerodkage med Cream Cheese Glasur


Print opskriften på Gulerodkage med Cream Cheese Glasur Print opskrift

Del på Facebook

Gulerodkage med Cream Cheese Glasur opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodkage med cream cheese glasur:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gulerodkage med Cream Cheese Glasur:

Rør brun farin og olie sammen, tilsæt æg lidt efter lidt.

Si og bland hvedemel, vanillesukker, bagepulver og natron. Tilsæt melblandingen lidt efter lidt, og vend til sidst rosiner, hakkede hasselnødder og fintrevet gulerod heri.

Hæld massen i en smurt springform (ca. 16cm i diameter) og bag kagen i en forvarmet ovn ved 160°C i 45 minutter.

Rør ingredienserne til glasuren godt sammen med en dejskraber. Det er vigtigt, at smørret er tempereret.

Afkøl kagen, glasér med osteglasuren og pynt med hakkede hasselnødder.

Tip: Det er vigtigt at æg og gulerødder er tempererede for at få optimal opbagning. Dejen kan også bruges til gulerodsmuffins. Fyld da muffinsforme op og bag kagerne midt i ovnen ved 160°C i ca. 20 minutter.

Gulerodkage med Cream Cheese Glasur opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gulerodkage med Cream Cheese Glasur Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Black Magic Chokoladekage Kransekage Brownies med Saltkaramel Cheesecake P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Æbleskiver