Opskrifter » Bagværk » Brød » Grydebrød med Øl
Grydebrød med Øl opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grydebrød med Øl:
Opløs gæren i vandet og tilsæt øl, honning og salt. Rør godt rundt og bland de 2 slags mel i.
Rør rundt til dejen er ensartet. Den skal være meget klistret.
Lav dejen hæve varmt og tildækket i minimum 12 timer.
Tag dejen ud af skålen og vend den et par gange i hænderne, og lad den derefter hæve i yderligere 1-2 timer.
Sæt gryden ind i ovnen og tænd på 250°C. Når ovnen og gryden er varm, hældes dejen i gryden, og der lægges låg på.
Bag brødet i 30-40 minutter eller til brødets overflade bliver flot gylden.
![Grydebrød med Øl opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.