Opskrifter » Bagværk » Kager » Bountykage


Print opskriften p Bountykage Print opskrift

Del på Facebook

Bountykage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bountykage:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bountykage:

Pisk æggehviderne stive.

Bland flormelis, kokosmel og salt, og vend det forsigtigt i æggehviderne.

Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen ved 175°C i 45 minutter på nederste rille.

Lad kagen køle af.

Smelt chokolade og smør over vandbad, og lad det køle af.

Pisk æggeblommerne med flormelis og vend det i chokoladeblandingen.

Placér kagen på en rist og overtræk den med chokoladeglasuren. Servér kagen kold.

Tip! Lav gerne kagen før, sæt den i køleskabet, og servér den kold næste dag.

Bountykage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Bountykage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Snaskede & Svampede Kanelsnegle P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Rabarberkage med Marengslåg Kransekage Brownies med Saltkaramel Cheesecake