Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladekage med Havsalt & Karamel


Print opskriften p Chokoladekage med Havsalt & Karamel Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladekage med Havsalt & Karamel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage med havsalt & karamel:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokoladekage med Havsalt & Karamel:

Smelt smørret og rør de øvrige ingredienser til dejen heri.

Hæld 2/3 af dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir.

Bag kagen i 30 minutter ved 175°C, til den lige har sat sig.

Imens laves karamellen. Kom smør, kondenseret mælk, brun farin og salt i en tykbundet gryde.

Varm det op til under kogepunktet under omrøring, og lad det stå på varmen i 15-20 minutter under omrøring indtil alt sukkeret er opløst og karamellen er blevet tyk og fin lysebrun.

Fordel karamellen jævnt over kagen - prik evt. hul ned i kagen, så lidt af karamellen kan trænge ned.

Hæld den sidste del af dejen over karamelfyldet og bag kagen færdig i 35-45 minutter til kagen er fast og karamellen er blevet mørk gyldenbrun.

Lad kagen køle helt af inden den skæres i stykker.

Chokoladekage med Havsalt & Karamel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Chokoladekage med Havsalt & Karamel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Grøn Giftkage med Squash Chokoladekage med Squash Mors Nemme Kærnemælkshorn Brownie med Nutella Jordbærroulade