Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladekage med Havsalt & Karamel


Print opskriften på Chokoladekage med Havsalt & Karamel Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladekage med Havsalt & Karamel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage med havsalt & karamel:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokoladekage med Havsalt & Karamel:

Smelt smørret og rør de øvrige ingredienser til dejen heri.

Hæld 2/3 af dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir.

Bag kagen i 30 minutter ved 175°C, til den lige har sat sig.

Imens laves karamellen. Kom smør, kondenseret mælk, brun farin og salt i en tykbundet gryde.

Varm det op til under kogepunktet under omrøring, og lad det stå på varmen i 15-20 minutter under omrøring indtil alt sukkeret er opløst og karamellen er blevet tyk og fin lysebrun.

Fordel karamellen jævnt over kagen - prik evt. hul ned i kagen, så lidt af karamellen kan trænge ned.

Hæld den sidste del af dejen over karamelfyldet og bag kagen færdig i 35-45 minutter til kagen er fast og karamellen er blevet mørk gyldenbrun.

Lad kagen køle helt af inden den skæres i stykker.

Chokoladekage med Havsalt & Karamel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladekage med Havsalt & Karamel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Koldskål Cheesecake Bagt Æblekage med Mandler & Makroner Chokoladekage med Squash Amerikanske Brownies Mandel-Marengs Roulade med Jordbær Bananroulade (marengs)