Opskrifter » Bagværk » Kager » Nem Abrikoskage


Print opskriften på Nem Abrikoskage Print opskrift

Del på Facebook

Nem Abrikoskage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem abrikoskage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Nem Abrikoskage:

Skyl de tørrede abrikoser og læg dem i en gryde, dæk med vand og kog dem møre, 10-15 minutter. Lad de henkogte abrikoser dryppe af.

Rær sukker og fedtstof luftigt. Rør æggene i, ét ad gangen og tilsæt citronsaften. Varm ovnen til 225°C. Blend de kogte abrikoser til en fin puré, spæd med lidt af kogevandet. Bland puréen med æggemassen. Bland melet med bagepulver og sigt det i skiftevis med mælken.

Smør en bageform, 22-24cm i diameter, hæld dejen i og læg de halverede abrikoser på. bag 45-50 minutter til kagen slipper kanterne eller en prøvenål er tør, når den trækkes ud.

Tag kagen ud af ovnen og lad den hvile nogle minutter i formen. Tag kagen ud af formen, læg den på en rist og lad den blive helt kold. Læg kagen på et fad, sigt flormelis over og skær kagen i 12 stykker.

Nem Abrikoskage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Nem Abrikoskage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Grøn Giftkage med Squash Karamelcroissant Kage Koldskål Cheesecake Whoopie Pies med Banan & Nødder Bagt Æblekage med Mandler & Makroner Jordbærroulade