Opskrifter » Bagværk » Kager » Svampet Luksus Chokoladekage


Print opskriften p Svampet Luksus Chokoladekage Print opskrift

Del på Facebook

Svampet Luksus Chokoladekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampet luksus chokoladekage:Opskrift indsendt af


Svampet Luksus Chokoladekage opskrift

Sådan laver du Svampet Luksus Chokoladekage:

Forvarm ovnen til 160°C. Smør en dyb, rund 22 cm kageform med smeltet smør eller olie. Beklæd bund og side med bagepapir, og lad det gå mindst 2 cm op over kanten.

Rør smør, chokolade og kaffe i en gryde med godt 1 3/4 dl varmt vand, over svag varme, indtil smør og chokolade er smeltet, og blandingen er glat. Tag den fra varmen.

Sigt mel, kakao og natron ned i en stor skål. Rør sukker i, og lav en fordybning. Rør æg, olie og kærnemælk sammen, kom det i skålen, og rør langsomt melblandingen i, derefter den smeltede chokolade. Bland det hele godt.

Kom dejen i formen, og bag 1 time og 40 minutter. Prøv med en kødnål: hvis den ikke kommer ren op, bages kagen endnu 5-10 minutter. Lad den afkøle i formen. Når den er helt kold, tages den ud.

Til glasuren blandes alle ingredienser i en gryde over svag varme, indtil chokolade og sukker er smeltet. Bring det i kog, skru ned, og lad det simre 4-5 minutter. Tag det fra varmen, lad det køle lidt af. Kom kagen over på en rist over en plade, og hæld glasuren over. Vær omhyggelig med at dække siderne.

NB! På billedet har jeg leget lidt med pyntningen, og ikke brugt chokoladeglasuren fra den oprindelige opskrift.

Print opskriften p Svampet Luksus Chokoladekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Amerikanske Brownies Kagemand af Vandbakkelse Bagt Æblekage med Mandler & Makroner Grøn Giftkage med Squash Snaskede & Svampede Kanelsnegle Nøddetrekanter