Opskrifter » Bagværk » Kager » Snickerskage med Chokoladeganache


Print opskriften p Snickerskage med Chokoladeganache Print opskrift

Del på Facebook

Snickerskage med Chokoladeganache opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave snickerskage med chokoladeganache:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Snickerskage med Chokoladeganache:

Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt.

Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i.

Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen.

Fordel dejen i en mellemstor bradepande beklædt med bagepapir og hæld peanuts over. Tryk dem lidt ned i dejen.

Bag kagen ved 200°C i 20-25 minutter. Den skal være præcis gennembagt.

Bland ingredienserne til karamellen sammen i en gryde og lad det småkoge 8-10 minutter. Prik bunden med en gaffel, så der laves huller hvor karamellen kan løbe ned.

Hæld karamellen over den varme bund, og lad kagen køle helt af, inden chokoladen hældes over.

Til ganachen kommes smør, fløde og hakket chokolade i en skål, der sættes i mikroovnen i 1 minut. Derefter røres der grundigt, til al chokoladen er smeltet. Hæld ganachen over den helt afkølede kage, og lad det stivne 1 times tid. Skær kagen ud, og servér.

Snickerskage med Chokoladeganache opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Snickerskage med Chokoladeganache Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Mosters Triple Heart Attack Havregrynskage med Nougat Overtræk Hindbærsnitter Brownies Black Magic Chokoladekage Mors Nemme Kærnemælkshorn