Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Bagels


Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bagels:



Opskrift indsendt af


Bagels opskrift

SÃ¥dan laver du Bagels:

Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i vandet.

Tilsæt olie, salt og æg, og ælt så meget mel i, at dejen bliver smidig.

Dæk fadet med film eller et klæde, og lad dejen hæve i 30 minutter på et lunt sted.

Ælt dejen på et meldrysset bord. Del den i 16 stykker, og tril dem til ca. 20 cm lange pølser, som er lidt tyndere i begge ender.

Fugt den ene ende med lidt vand, og sæt pølserne sammen til ringe. Klem enderne godt sammen.

Lad vandet koge op i en stor gryde (tilsæt 1 spsk salt pr. liter). Læg et par ringe i ad gangen, og kog dem i ca. 1-2 minutter. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Tænd ovnen på 220°C. Læg de forkogte ringe på en smurt bageplade.

De pensles med æg, drysses med pynt og bages midt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Print opskriften på Bagels Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Dorthes Pitabrød Nemme Naanbrød Muffins med Skinke & Champignon Suppehorn Skinkeboller Grønne Hvidløgsbaguettes