Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Hurtige Kuvertbrød


Print opskriften p Hurtige Kuvertbrød Print opskrift

Del på Facebook

Hurtige Kuvertbrød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hurtige kuvertbrød:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Hurtige Kuvertbrød:

Smuldr gæren ud i en skål, evt. i en foodprocessor. Varm margarine og mælk til det er fingervarmt i en gryde eller i mikroovn. Hæld det over gæren og rør til den er opløst.

Tilsæt sirup og salt. Slå ægget ud i en lille skål og pisk det sammen. Tag lidt fra til pensling, og bland resten i dejen. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt dejen, til den er smidig og slipper skålen.

Lad dejen hæve under et klæde ved stuetemperatur på en plads uden træk ca. 10 minutter. Tag den op, og ælt den igennem på et melet bord. Tril den til en pølse, og del den i 18 lige store stykker. Form til boller og læg dem på en plade med bagepapir. Dæk til og lad hæve yderligere 20 minutter. Varm ovnen til 225°C.

Bland resten af det sammenpiskede æg med vand, og pensl bollerne. Drys med birkes. Bag midt i ovnen ca. 10 minutter, eller til bollerne er gyldne og giver en hul lyd, når man banker dem under bunden.

Hurtige Kuvertbrød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Hurtige Kuvertbrød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Muffins med Skinke & Champignon Hjemmebagte Burgerboller Suppehorn Grønne Hvidløgsbaguettes Nemme Naanbrød Italiensk Foccacia