Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Chokoladecookies


Print opskriften på Chokoladecookies Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladecookies opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladecookies:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokoladecookies:

Tænd ovnen på 170°C.

Smelt de 125 g chokolade, enten i mikroovn eller over vandbad.

Bland mel og kakao sammen med salt og natron i en skål.

Pisk sukkeret ind i smørret (gerne i en røremaskine) og rør den smeltede chokolade i.

Pisk æg og vanille i og tilsæt melblandingen. Vend til sidst chokoladeknapper i.

Form 12 små toppe med en isske og sæt dem med ca. 6 cm mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. Du skal ikke trykke dem flade.

Bag dem i 18 minutter. Tjek dem med spidsen af en lille kniv. Hvis der ikke hænger våd dej ved, når du prikker i dem, er de færdige. Men reglen gælder kun, hvis det ikke er ren chokolade, der hænger ved kniven.

Lad kagerne hvile på pladen et par minutter og afkøl dem herefter på en rist.

Chokoladecookies opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladecookies Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Finskbrød Pleskner Chokolade-Valnødde Cookies Havregrynskager Cookies med Hvid Chokolade Fedtebrød