Opskrifter » Desserter » Kager » Valnøddekage
Valnøddekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddekage:
- 300 g valnødder
- 170 g sukker
- 4 æggehvider
- Margarine
- Rasp
- Fyld og pynt:
- 3-4 dl piskefløde
- 1 spsk pulverkaffe
- 40 g hakkede valnødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Valnøddekage:
Mal nøddekernerne gennem en kværn og bland dem med sukker.
Pisk hviderner helt stive og vend dem i nødderne.
Hæld dejen i 2 velsmurte og raspdryssede lagkageforme.
Bag dem ca. 20 minutter ved 175°C. Køl bundene af i formene.
Pisk fløden til skum og rør kaffen i. Kom 1/3 af fløden på den ene bund og strø lidt nøddekerner over. Læg den anden bund over og sprøjt resten af flødeskummet på og rundt om kagen. Drys med resten af nøddekernerne.
![Valnøddekage opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.