Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Kærnemælksfromage


Print opskriften p Kærnemælksfromage Print opskrift

Del på Facebook

Kærnemælksfromage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælksfromage:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kærnemælksfromage:

Smut og hak mandlerne.

Udblød husblas i 5 minutter i koldt vand.

Rør kærnemælken med sukker og vanillesukker.

Pisk fløden - pas på den ikke bliver grynet.

Fyld vand halvvejs op i en lille kasserolle og sæt en skål ned i vandet.

Tag husblasen op med det vand der hænger ved og læg den i skålen.

Tænd for gryden og lad husblasen smelte i vandbadet.

Når husblasen er smeltet helt tages skålen op af kasserollen. Et par spsk af kærnemælksblandingen røres i husblasen og derefter hældes husblasen i resten af kærnemælken, mens der hele tiden røres godt rundt. Bliv ved med at røre til fromagen begynder at blive tyk.

Tilsæt mandlerne og rør fromagen igennem.

Vend flødeskummet i med en dejskraber.

Hæld fromagen i små serveringsskåle og sæt dem i køleskabet.

Kærnemælksfromage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Kærnemælksfromage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Lakrids Panna Cotta Ymerfromage Chokolademousse a la After Eight Appelsinfromage Karolines Citronfromage Hyldeblomstfromage