Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Orange-Chokolade Mousse


Print opskriften p Orange-Chokolade Mousse Print opskrift

Del på Facebook

Orange-Chokolade Mousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave orange-chokolade mousse:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Orange-Chokolade Mousse:

Til 6 personer.

Varm chokolade og mælk i en gryde over svag varme, indtil chokoladen smelter.

Pisk æggeblommer med appelsinskal og sukker, indtil det er let og cremet. Kom chokolade-mælkeblandingen i æggene under omrøring og hæld det hele tilbage i gryden. Rør over svag varme, indtil cremen begynder at blive tyk og kan dække bagsiden af en træske (lad det ikke komme i kog). Tag cremen fra varmen og lad den køle af.

Udblød husblasen i koldt vand, vrid vandet af, og kom den i en lille ovnfast skål.

Bring en gryde med 4 cm vand i kog, tag den fra varmen, og sæt skålen med husblas ned i vandet. Rør indtil husblasen er opløst. Hæld blandingen i den lune creme og bland godt.

Lad blandingen køle helt af og blive lidt tyk. Vend derefter flødeskummet i med en metalske.

Hæld det i 6 dessertglas og afkøl, indtil moussen er fast. Pynt evt. med flødeskum, chokolade og kandiseret appelsinskal.

NB! Pisk kun fløden til let skum - hvis den er for stiv, kan den ikke blandes jævnt med cremen.

Orange-Chokolade Mousse opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Orange-Chokolade Mousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Ymerfromage Chokolademousse a la After Eight Hyldeblomstfromage Ananasfromage Lakrids Panna Cotta Appelsinfromage