Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Panna Cotta med Hindbærsauce


Print opskriften på Panna Cotta med Hindbærsauce Print opskrift

Del på Facebook

Panna Cotta med Hindbærsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave panna cotta med hindbærsauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Panna Cotta med Hindbærsauce:

Til 6 personer

Smør indersiden af seks små forme (1½ dl) let med en neutral olie. Udblød husblasen ii koldt vand og vrid det tør for vand.

Kom fløden i en gryde sammen med vanillestangen og sukkeret og varm det forsigtigt op - næsten til kogepunktet. Tag det fra varmen, og rør husblasen i fløden, indtil den er opløst.

Kom flødeblandingen i formene og afkøl den i 2 timer, indtil cremen er stivnet.

Dyp et viskestykke i varmt vand, kom det omkring formene og vend desserten ud på en tallerken.

Hindbærsaucen laves ved at røre sukkeret med 2½ dl vand i en gryde over jævn varme, indtil sukkeret er opløst (det må ikke koge).
Kom kanelstangen i, og lad det simre 5 minutter. Tilsæt hindbær og vin og giv det et hurtigt opkog i 5 minutter.
Tag kanelstangen op og hæld saucen gennem en sigte (kassér hindbærkernerne). Lad saucen køle af, før den serveres med panna cotta´en.

Kan serveres med frisk frugt.

Panna Cotta med Hindbærsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Panna Cotta med Hindbærsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Appelsinfromage Ananasfromage Ymerfromage Hyldeblomstfromage Karolines Citronfromage Chokolademousse a la After Eight