Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Varm Chokoladesoufflé


Print opskriften på Varm Chokoladesoufflé Print opskrift

Del på Facebook

Varm Chokoladesoufflé opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave varm chokoladesoufflé:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Varm Chokoladesoufflé:

Til 6 personer

Forvarm ovnen til 200°C.

Kom et dobbelt lag bagepapir omkring 6 små ovnfaste forme, så det danner en krave 3 cm over formenes kant. Sæt papiret fast med papirclips. Pensl indvendigt med smeltet smør, drys med sukker, ryst formen så det fordeles og hæld det overflødige ud. Sæt formene på en plade.

Kom chokoladen i en ovnfast skål. Fyld en gryde halvt med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden - den må ikke røre vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet.
Bland æggeblommer og sukker i, og kom blandingen i en stor skål. Pisk æggehviderne stive i en stor skål.

Vend en tredjedel af æggehviderne i chokoladeblandingen for at gøre den lettere. Vend resten af hviderne i med en metalske, indtil de er jævnt fordelt. Kom blandingen i de små forme og bag 12-15 minutter, indtil souffléerne er godt hævet og lige akkurat faste. Fjern papirkraven.

Servér omgående, drysset med sigtet flormelis.

Varm Chokoladesoufflé opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Varm Chokoladesoufflé Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Appelsinfromage Karolines Citronfromage Ymerfromage Lakrids Panna Cotta Hyldeblomst Fromage Chokolademousse a la After Eight