Opskrifter » Desserter » Marengs » Pavlova med Bær & Creme Anglaise


Print opskriften p Pavlova med Bær & Creme Anglaise Print opskrift

Del på Facebook

Pavlova med Bær & Creme Anglaise opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pavlova med bær & creme anglaise:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pavlova med Bær & Creme Anglaise:

Pavlova:
Æggehviderne piskes stive.

Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange.

Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i.

Blandingen placeres på en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena i små toppe. De bages i en forvarmet ovn ved 140°C i en time. Ovnen slukkes, og bundene køles ned til de er lune.

Creme Anglaise:
Varm piskefløde og mælk op, til blandingen er 60°C.

Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er skummende.

Hæld den varme fløde-mælke-blanding over de piskede æggeblommer under kraftig piskning. Hæld det hele tilbage i gryden, og opvarm cremen til 85°C, hvor den tykner.

Bunden dækkes med flødeskum og herefter bær.
Creme anglaise sættes på bordet og overhældes lige før spisning.

Set i "Til Middag Hos Lasse Rimmer"

Pavlova med Bær & Creme Anglaise opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Pavlova med Bær & Creme Anglaise Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Små Kyskager Marengskage med Frugt Pavlova Lagkage med Jordbær Mandel Fragilité med Moccacreme Eton Mess