Opskrifter » Desserter » Marengs » Sankthans Marengs


Print opskriften p Sankthans Marengs Print opskrift

Del på Facebook

Sankthans Marengs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sankthans marengs:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sankthans Marengs:

Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir.

Bag marengsen ca. 1 time ved 125°C, og sæt den til afkøling på en rist.

Pynt den, når den er helt kold, og lige inden servering med flødeskum og masser af jordbær samt nektariner i både.

Sankthans Marengs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Sankthans Marengs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Eton Mess Marengskage med Frugt Mandel Fragilité med Moccacreme Små Kyskager Pavlova Lagkage med Jordbær