Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg


Print opskriften p Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg Print opskrift

Del på Facebook

Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rösti med stenbidderrogn, creme fraiche & rødløg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg:

Bagekartoflerne skrælles og rives groft på rivejern og kommes straks i iskoldt vand.

De knuges fri for vand og steges i en blanding af olie og smør på panden, til de har sat sig lidt. Derefter formes de i passende portioner og presses ned i en blinispande, eventuelt med mere smør i bunden.

Röstien steges gylden og sprød på hver side og lægges derefter på fedtsugende papir (køkkenrulle). Lige inden servering varmes de i ovnen ca. 5 minutter ved 200°C

Anrettes pænt på en tallerken med rogn, creme fraiche formet som små æg, rødløg i fine tern og en kvist dild.

Set i "Til Middag Hos Dennis Knudsen"

Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskelagkage Wraps med Laks & Spinat Arlas Lakseruller Karolines Tunmousse Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Laksewraps