Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tun pÃ¥ Italiensk


Print opskriften på Tun pÃ¥ Italiensk Print opskrift

Del på Facebook

Tun på Italiensk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tun på italiensk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Tun på Italiensk:

Løg og hvidløg hakkes.

Løg, vineddike, tomater uden saft, salt og timian koges sammen ca. 5 minutter.

Olien hældes fra tunfisken. Den deles i mindre stykker og lægges på et fad.

Tomatblandingen afkøles, smages til med tabascosauce og hældes over tunfisken.

Trækker koldt et par timer, inden det serveres.

Tun på Italiensk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Tun pÃ¥ Italiensk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Wraps med Laks & Spinat Mormors Risret med Tun Tunmousse Laksewraps Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Lakserulle med Flødeost