Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager


Print opskriften p Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager Print opskrift

Del på Facebook

Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave appelsinmarineret laks med cashewnødder & grøntsager:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager:

Til 4 personer.

Skyl og hak basilikumbladene, hak nødderne og bland begge dele med appelsinsaft og olie.

Fordel basilikums blandingen på laksen. Krydr med salt og peber.

Læg laksen i et lille, smurt ovnfast fad og bag den i ovnen ved 175°C i 25-35 minutter eller til den er gennemstegt.

Skræl kartofler og gulerødder. Rens porrerne. Skær kartofler og gulerødder i skiver, og skær porrerne over på langs. Bland grøntsagerne med tørret basilikum, presset hvidløg, salt og peber.

Læg grøntsagerne i en sigte, og damp dem over en gryde med kogende vand, til de er møre.

Servér grøntsagerne med laksen. Brug eventuelt overskydende appelsinsaft som "sovs".

Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Rød Karryret med Rejer & Mango Lakselasagne Spaghetti med Tigerrejer Honningmarineret Laks Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Varm Lakseret med Mornay Sauce