Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laks med BlomkÃ¥l & Peberrodsfløde


Print opskriften på Laks med BlomkÃ¥l & Peberrodsfløde Print opskrift

Del på Facebook

Laks med Blomkål & Peberrodsfløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laks med blomkål & peberrodsfløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Laks med Blomkål & Peberrodsfløde:

Til 4 personer.

Del blomkålen i mindre buketter. Fjern skind og ben fra laksen (hvis de er der).

Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet 10 minutter midt i ovnen ved 225°C

Bland imens fløde, dild, citronsaft, salt og peber og hæld det over fisken efter de 10 minutter. Bag det derefter i yderligere 10 minutter.

Drys laksen med peberrod og pynt med friske dildkviste. Server med kogte kartofler.

Tip! Man kan sagtens bruge andet end blomkål, eksempelvis romanesco, broccoli eller frosne grøntsager.

Tip! Du kan skifte laksen ud med en mager hvid fisk, f.eks. lyssej, skrubbe eller pangasius.

Laks med Blomkål & Peberrodsfløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Laks med BlomkÃ¥l & Peberrodsfløde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varm Lakseret med Mornay Sauce Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Rød Karryret med Rejer & Mango Tunfrikadeller med Kartoffelmos Honningmarineret Laks Hannes Sejret