Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tigerrejer i Bur


Print opskriften på Tigerrejer i Bur Print opskrift

Del på Facebook

Tigerrejer i Bur opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tigerrejer i bur:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Tigerrejer i Bur:

Finhak alle grøntsagerne, undtagen aspargesene.

Rejerne skylles, pilles, tarmen fjernes og lægges på køkkenrulle.

Grovhak tomater og hvidløg.

Asparges sættes over i gryde med koldt vand (tages op når det koger).

Grøntsagsmix steges med lidt jomfru olivenolie, salt og peber. Lad det stå og simre.

Rejer steges i lidt olie. Salt, peber og limejuice presses over, de vendes.

Frisk grovhakket hvidløg hældes over, samt grovhakket tomat.

Piskefløde hældes over grøntsagsmixen, koger op og skrues ned på lavt blus.

Rejerne tages fra (stilles på rist)
Pastaen sættes over.
Grøntsagsmiksen tilføjes rejerne

Servering:
Lav en firkant af asparges på tallerkenen (et bur).
Rul pasta om en gaffel og læg i midten.
Put en lille smule grøntsagsmix uden rejer over pastaen (det må ikke sejle rundt).
5/6 rejer og grøntsagsmix lægges/hældes forsigtigt oven på pastaen
Pynt med et blad basilikum.

Set i "Til Middag Hos Malene Hasselblad"

Tigerrejer i Bur opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Tigerrejer i Bur Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Lakselasagne Tunfrikadeller med Kartoffelmos Tunfrikadeller Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Hannes Sejret Roulade med Tunfyld