Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Butter Chicken (Gordon Ramsey)


Print opskriften på Butter Chicken (Gordon Ramsey) Print opskrift

Del på Facebook

Butter Chicken (Gordon Ramsey) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave butter chicken (gordon ramsey):



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Butter Chicken (Gordon Ramsey):

Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter.

Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra køleskabet. Sørg for at det hele er blandet rigtig godt, og at der er masser af krydderi på hvert stykke kylling. Dæk skålen til igen, og stil kyllingen på køl i 3-4 timer.

Forvarm ovnen til 180°C (varmluft 160°C). Stil de marinerede kyllingestykker på en grillrist i en bradepande. Bag i 8-10 minutter. Tag kyllingestykkerne ud og pensl dem med olie mens de vendes om. Bag i yderligere 10-12 minutter, så de er gennemstegt.

Lav saucen: Opvarm smør i en gryde og tilsæt hvidløg og ingefær. Lad det stege sammen i et minuts tid.

Tilføj kardemomme, nelliker, koriander, garam masala, gurkemeje og chilipulver. Rør godt rundt og steg det sammen i 12 minutter. Rør nu tomatpuré og citronsaft i og lad det koge i yderligere et par minutter.

Tilsæt kyllingestykkerne fra ovnen i saucen og rør godt. Tilsæt nu smør og fløde og rør konstant, indtil smørret er smeltet og saucen er glat. Smag til og justér evt. med flere krydderier.

Serveres i en forvarmet skål med hakket koriander på toppen, ris ved siden af samt mangochutney og evt. lidt raita og en indisk øl.

Butter Chicken (Gordon Ramsey) opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Butter Chicken (Gordon Ramsey) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Mexicansk Kyllingelasagnette Junglekylling Saftigt Kyllingebryst i Ovn Dansk Paella Lækker Karrykylling i Fad Kyllingefilet på Kartoffelbund