Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Asiatiske Kødboller


Print opskriften på Asiatiske Kødboller Print opskrift

Del på Facebook

Asiatiske Kødboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave asiatiske kødboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Asiatiske Kødboller:

Hvidløg pilles og hakkes fint sammen med ingefær. Chilien flækkes, befries for kerner og hakkes fint. Hvidløg, ingefær og chili blandes, halvdelen røres i det hakkede oksekød sammen med 1 tsk salt.

Kødet trilles til valnøddestore boller og steges 6 minutter i olie/smør på panden og vendes hyppigt. Tag købollerne af og hold dem varme mens saucen laves.

Limefrugten skrælles og skæres i kvarte og tilsættes panden sammen med resten af ingefær, hvidløg og chili. Ristes let, ca. 1 minut,. Tilsæt herefter terryakisoyaen og kog ca. 5 minutter.

Kog broccolien og ris.

Broccoli anrettes med kødbollerne, saucen hældes over og retten serveres med ris.

Asiatiske Kødboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Asiatiske Kødboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt Sorte Gryde Onkels Hjemmelavede Lasagne Dansk Moussaka Chili Con Carne med Chokolade