Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » One Pan - Kødboller


Print opskriften p One Pan - Kødboller Print opskrift

Del på Facebook

One Pan - Kødboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave one pan - kødboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du One Pan - Kødboller:

Bland hakket oksekød, æg, rasp, worchestershiresauce, hvidløg, basilikum, oregano, salt og peber i en skål.

Brug en isske til at lave små kødboller af farsen. Læg et stykke mozzarellaost ind i hver kødboller, og dæk den godt til igen.

Opvarm en sauterpande godt med en blanding af olie og smør. Læg kødbollerne i panden og lad dem brune i ca. 2 minutter på hver side.

Hæld tomatsaucen over, og skru ned til medium varme. Læg låg på panden og lad det simre i 10 minutter.

Drys til sidst med revet mozzarella og servér med spaghetti.

One Pan - Kødboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p One Pan - Kødboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Krydrede Kødboller i Tomatsauce Indiske Hakkebøffer Karrykål med Hakket Oksekød Chili Con Carne Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki