Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » One Pan - Kødboller


Print opskriften på One Pan - Kødboller Print opskrift

Del på Facebook

One Pan - Kødboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave one pan - kødboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du One Pan - Kødboller:

Bland hakket oksekød, æg, rasp, worchestershiresauce, hvidløg, basilikum, oregano, salt og peber i en skål.

Brug en isske til at lave små kødboller af farsen. Læg et stykke mozzarellaost ind i hver kødboller, og dæk den godt til igen.

Opvarm en sauterpande godt med en blanding af olie og smør. Læg kødbollerne i panden og lad dem brune i ca. 2 minutter på hver side.

Hæld tomatsaucen over, og skru ned til medium varme. Læg låg på panden og lad det simre i 10 minutter.

Drys til sidst med revet mozzarella og servér med spaghetti.

One Pan - Kødboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på One Pan - Kødboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Dansk Moussaka Kartoffellasagne Alla Anne Chimichanga med Black Bean Salsa Spansk Kødgryde Karrykål med Hakket Oksekød Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce