Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » One Pan - Kødboller
One Pan - Kødboller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave one pan - kødboller:
- 500g hakket oksekød
- 1 sammenpisket æg
- 25g panko rasp
- 1 tsk worchestershiresauce
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk tørret basilikum
- 3/4 tsk oregano
- ½ tsk salt
- 1/4 tsk peber
- 115 g mozzarellaost i små stykker
- 50 g revet mozzarellaost
- 225 g tomatsauce
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du One Pan - Kødboller:
Bland hakket oksekød, æg, rasp, worchestershiresauce, hvidløg, basilikum, oregano, salt og peber i en skål.
Brug en isske til at lave små kødboller af farsen. Læg et stykke mozzarellaost ind i hver kødboller, og dæk den godt til igen.
Opvarm en sauterpande godt med en blanding af olie og smør. Læg kødbollerne i panden og lad dem brune i ca. 2 minutter på hver side.
Hæld tomatsaucen over, og skru ned til medium varme. Læg låg på panden og lad det simre i 10 minutter.
Drys til sidst med revet mozzarella og servér med spaghetti.
![One Pan - Kødboller opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.