Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Ovnbagte Oksekødsboller med Ostefyld & Pasta
Ovnbagte Oksekødsboller med Ostefyld & Pasta opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ovnbagte oksekødsboller med ostefyld & pasta:
- 500 g magert hakket oksekød
- 75 g fast ost
- ½ tsk groft salt
- ½ tsk paprika
- 1 spsk olivenolie
- 1 hvidløg
- 500 g cherrytomater
- 1 mellemstor squash
- Friskkværnet peber
- 3-400 g pasta
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Ovnbagte Oksekødsboller med Ostefyld & Pasta:
Skær osten ud i 12 små firkanter. Ælt kødet med salt og paprika. Del kødet i 12 portioner. Tril en kugle med et stykke ost i hver. Læg dem i et ovnfast fad. Pensl kødbollerne med olie.
Del hvidløget ud i hele fed med skræl. Læg dem mellem kødbollerne sammen med hele cherrytomater og squash skåret i stykker på størrelse med tomaterne. Sæt fadet i ovnen og tænd den på 225°C. Bag ca. 30 minutter eller til kødet er gennembagt.
Sæt vand over i en gryde og bring det i kog. Kom salt og pasta i. Kog uden låg og rør af og til i gryden. Kog pastaen "al dente" - det betyder, at den skal gøre lidt modstand, når man bider i den. Kogetiden varierer fra få minutter for frisk pasta op til ca. 15 minutter for tørret.
Hæld omgående pastaen i et dørslag. Tilsæt evt. 1 spsk smør eller olivenolie, så smager den bedre, og klistrer ikke så let.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.