Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Spaghetti med Italiensk Kødsauce


Print opskriften på Spaghetti med Italiensk Kødsauce Print opskrift

Del på Facebook

Spaghetti med Italiensk Kødsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave spaghetti med italiensk kødsauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Spaghetti med Italiensk Kødsauce:

4 personer.

Varm olien i en rummelig gryde eller sautérpande og steg kødet 3-4 minutter, mens der røres i det.

Skræl løg, bladselleri og gulerødder. Løg og bladselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern.

Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde, fine skiver.

Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen og den halve flaske rødvin i - og rør godt rundt.

Lad retten simre - uden låg - til rødvinen næsten er fordampet. Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden og lad saucen småsimre i 2 timer. Rør i gryden undervejs og tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør og brænder på.

Når saucen mangler ca. 10 minutter, koges spaghettien i en gryde med masser af letsaltet vand. Det er vigtigt, at spaghettien kun koges "al dente" (mør, men stadig med bid i).

Hæld vandet fra spaghettien og vend det ned i gryden med kødsaucen, så det hele er blandet.

Smag til med salt og peber og pynt med finthakket persille. Serveres med masser af friskrevet parmesanost.

Spaghetti med Italiensk Kødsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Spaghetti med Italiensk Kødsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Jamie Olivers Spaghetti Bolognese Farsbrød med Oksekød & Gulerødder Millionbøf med Cocktailpølser Dansk Moussaka Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce Ungarsk Gryde