Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød


Print opskriften på Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød Print opskrift

Del på Facebook

Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde kartofler med krydret oksekød:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød:

Skrub kartoflerne godt og skær dem i skiver på langs. Kom dem i en skål med koldt vand og lad dem stå et kort øjeblik. Lad kartoflerne dryppe af i en sigte og tør dem godt. Bred kartoffelskiverne ud på en plade med bagepapir, dryp dem med smør og drys med salt. Bag kartoflerne midt i ovnen til de er sprøde og gyldne (ca. 35 minutter ved 250°C) - vend dem undervejs.

Tomatdressing: Skyl tomaterne og skær dem i små tern. Vend dem i mayonnaise sammen med tabasco og salt - vær forsigtig med tabascoen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til.

Krydret oksekød: Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand og med en spids kniv (hvis man fjerne de hvide "vægge" bliver chilien mildere. Hak chilien fint (1 spsk i alt). Kom kødet i en varm tør sauterpande og svits det i ca. 2½ minut til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bladselleri, chilipeber og salt. Svits i yderligere ca. ½ minut og smag til.

Ved serveringen anrettes de sprøde kartofler på varme tallerkener sammen med det krydrede oksekød, salat, tomater og lidt af tomatdressingen. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sprøde Kartofler med Krydret Oksekød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Chili Con Carne med Chokolade Kartoffellasagne Millionbøf med Cocktailpølser Hvidkålsret med Oksekød & Ris Krydrede Kødboller i Tomatsauce Dansk Moussaka