Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester


Print opskriften p Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester Print opskrift

Del på Facebook

Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave maskeret blomkål med hamburgerryg-rester:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester:

Kog blomkålen - den må stadig gerne have en smule bid.

Lav en opbagt karrysovs, hvor du først laver en melbolle, og derefter spæder til med skiftevis kogevandet og mælk.

Skær hamburgerryg og æg i tern, og tilsæt dem til sovsen sammen med persille. Smag til med salt og peber.

Hæld sovsen over den kogte blomkål og spis brød til.



Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Kødboller i Selleri Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Frikadeller Paprikagryde Hamburgerryg i Fad Boller i Karry