Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling


Print opskriften p Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet gulerodssuppe med peberfrugt & sprød kylling:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling:

Til 4 personer.

Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder.

Pil hvidløgsfedene.

På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøntsagerne. Dryp med olivenolie og drys med havsalt og vend dem godt rundt.

Rist grøntsagerne i en forvarmet ovn på 225°C i ca. 45 minutter eller indtil de er gennembagte med sorte kanter hist og pist. Skru ovnen ned på 200°C

Hæld grøntsagerne op i en foodprocessor sammen med kokosmælk og bouillon og blend til en glat og cremet suppe.

Hæld suppen op i en gryde.

Gnid kyllingeoverlårene ind i havsalt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Steg kyllingelårene i ovnen i 45-60 minutter.

Varm suppen op i gryden og smag til med salt og peber. Servér suppen med plukket kylling og græskarkerner.

Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffel-Porre Suppe Score Suppe Pikant Porresuppe Kartoffelsuppe Jordskoksuppe med Kartofler Fedtforbrændingssuppe