Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling


Print opskriften på Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet gulerodssuppe med peberfrugt & sprød kylling:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling:

Til 4 personer.

Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder.

Pil hvidløgsfedene.

På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøntsagerne. Dryp med olivenolie og drys med havsalt og vend dem godt rundt.

Rist grøntsagerne i en forvarmet ovn på 225°C i ca. 45 minutter eller indtil de er gennembagte med sorte kanter hist og pist. Skru ovnen ned på 200°C

Hæld grøntsagerne op i en foodprocessor sammen med kokosmælk og bouillon og blend til en glat og cremet suppe.

Hæld suppen op i en gryde.

Gnid kyllingeoverlårene ind i havsalt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Steg kyllingelårene i ovnen i 45-60 minutter.

Varm suppen op i gryden og smag til med salt og peber. Servér suppen med plukket kylling og græskarkerner.

Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffelsuppe Porre - Kartoffelsuppe Fedtforbrændingssuppe Chili-Karrysuppe Jordskoksuppe med Kartofler Flødelegeret Aspargessuppe