Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Pikant Grøntsagssuppe
Cremet Pikant Grøntsagssuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet pikant grøntsagssuppe:
- 2-3 porrer
- 2 skalotteløg
- 3-4 fed hvidløg
- 1½ rød peberfrugt
- 5 store gulerødder
- 200 g pinaktost
- 1½ liter grøntsagsbouillon
- Lidt olivenolie
- Græskarkerner
- Flagesalt
- Peber
- Skinkestrimler
- Purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Cremet Pikant Grøntsagssuppe:
Rens grøntsagerne og snit dem fint. Riv gulerødderne.
Svits porrer, løg og hvidløg til det bliver blankt i lidt olivenolie i en gryde.
Tilsæt peberfrugt og gulerødder og lad det svitse med i 1-2 minutter - det må ikke tage farve.
Tilsæt bouillonen og lad det koge i 5-10 minutter.
Skru ned for varmen og tilsæt pikantosten. Lad den smelte langsomt. Når osten er smeltet, er suppen færdig. Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne i lidt olivenolie. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle, og drys så med flagesalt.
Servér suppen med de ristede græskarkerner, skinkestrimler, et drys purløg og et godt stykke brød.
![Cremet Pikant Grøntsagssuppe opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.