Opskrifter » Supper » Varme Supper » Rejelaksa


Print opskriften på Rejelaksa Print opskrift

Del på Facebook

Rejelaksa opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rejelaksa:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rejelaksa:

4 personer.

Kom chili, skalotteløg, hvidløg, ingefær, korianderfrø, citrongræs, korianderbllade og gurkemeje i en foodfrocessor med 1 spsk jordnøddeolie, og kør det til en grov pasta.

Varm den sidste skefuld jordnøddeolie op i en stor, tykbundet gryde og sautér pastaen 1 minut under omrøring.

Tilsæt kokosmælk og fond, og bring det i kog. Skru ned, og lad det simre 10 minutter.

Tilsæt fiskesauce og rejer. Rør forsigtigt, og læg nudlerne i.

Bring det i kog igen, sluk for varmen, kom limesaft og bønnespirer i, og servér straks. Pynt med skiver af forårsløg.

Rejelaksa opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rejelaksa Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Jordskoksuppe med Kartofler Score Suppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Hokkaidosuppe med Kokosmælk Hvidkålssuppe