Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Oliventapenade
Oliventapenade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oliventapenade:
- 150 g sorte, stenfri oliven
- 15 g ansjosfileter
- 50 g kapers
- 1-2 fed hvidløg
- 1-2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Oliventapenade:
Hak oliven, ansjosfileter, kapers og hvidløg i en foodprocessor.
Tilsæt olivenolie lidt ad gangen, til det har en passende konsistens.
Kør massen til en grov eller fin puré.
Serveres til brød, rå grøntsager, hårdkogte æg eller på pasta.
![Oliventapenade opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.