Madkampen.dk » Ingredienser » Kapers

Opskrifter på mad med Kapers

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kapers indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Mørbradgryde a la Fidde

    Skær mørbraden ud i 6-8 skiver og krydr dem med salt og peber. Svits baconternene på en pande og læg dem derefter til side. Svits løg og hvidløg i baconfedtet i et par minutter ved middelvarme. Tag løgene af, og tilsæt evt. li...


  2. Krydderurtepandekager med Laksefyld

    Rør æggene med mel og salt, til massen bliver sej. Rør halvdelen af olien i, derpå vandet og lad så dejen hvile i en halv time. Rør krydderurterne i. Pensl en varm pande med lidt olie og hæld dej på. Bag pandekager af alt dejen. ...


  3. Bøf Lindstrøm

    Til 2 personer. Skær løg og rødbeder i små tern. Rør kødet med rødbeder, løg, kapers, æggehvide, salt og peber. Fordel farsen i 4 lige store portioner. Tryk hver portion godt sammen, og form til bøffer. Varm en pande g...


  4. Dukan - Bøf Lindstrøm

    Rød rødbederne lidt med et stykke køkkenrulle, og skær dem i små tern. Pil løget, og hak det - ikke for fint. Svits løget på en pande, så de lige får lidt farve. Kom rødbeder, løg, kapers og æggeblommerne i farsen, og bland ...


  5. Kødboller i Spicy Tomatsauce med Frisk Pasta

    Til 2 personer. Alle ingredienserne kommes i en skål og æltes med hænderne. Form farsen som små boller, som steges af på en pande og derefter bages færdige i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter. Til tomatsaucen skæres tomater...


  6. Krydrede Kødboller med Tzatziki & Marinerede Kartofler

    Til 5 personer. Skrub kartoflerne og skær de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne tørre. Rør Herbes de Provence og kogende va...


  7. Naan Burger

    Put løg, hvidløg og chili (uden kerner) i en blender. Blend det hele fint. Kom det i en skål sammen med ægget og kødet. Rør det godt sammen. Tilsæt derefter spidskommen, salt og peber. Form farsen til bøffer, som du steger på...


  8. Rejeburger med Tartarsovs

    4 personer. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Skyl kapers og persille, hak det med en kniv. Rør det i dressingen sammen med cornichoner og smag til med citronsaft, salt og peber. Mos kartoflerne med en gaffel. Hak de afdryppe...


  9. Kartoffelsalat med Tun

    Kog først kartoflerne til de har den ønskede konsistens, og lad dem køle helt af. Snit forårsløgene fint. Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver. Vend de ...


  10. Rustik Kartoffelsalat med Peberfrugt & Chorizo

    Skyl kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i halve. Skær derefter pølseskiverne i halve og steg dem sprøde på en tør pande. Rens peberfrugterne og skær dem i store, grove tern. Steg de...


  11. Oliventapenade

    Hak oliven, ansjosfileter, kapers og hvidløg i en foodprocessor. Tilsæt olivenolie lidt ad gangen, til det har en passende konsistens. Kør massen til en grov eller fin puré. Serveres til brød, rå grøntsager, hårdkogte æg e...


  12. Spaghettigryde

    Kapers

    Rens porrerne og snit dem fint. Skær pølserne i skiver. Skær bacon i strimler. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits spaghetti (bræk dem i mindre stykker), porrer, pølser og bacon heri. Hæld bouillon ved og lad retten småsy...



  13. Remoulade Sauce

    Bland først de våde ingredienser. Tilsæt derefter kapers, cornichoner,gulerod og persille. Smag til sidst til med karry...


  14. Fyldte Gifler

    Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden på bordet og dæk dem med et klæde. Lad dem optø ca. 15 minutter. Bland Philadelphia med parmesan og æg og del massen i 3 lige store portioner. Bland ostemassen med sambal oelek til de...


  15. Pariserbøf

    kapers

    Franskbrødet ristes på hver side i ca. halvdelen af margarinen. Kødet hakkes sammen til 4 bøffer, som bredes ud på brødet. Resten af margarinen kommes på panden, og pariserbøfferne steges nu 5-6 minutter med kødsiden nedad. ...



  16. Krydret Kartoffelsalat

    Kartoflerne dampes med skræl. Imens blandes de resterende ingredienser grundigt og smages til med salt og peber. Hvis du ønsker salaten varm, blandes kartoflerne i med det samme. Hvis du ønsker den kold, sætter du både kartof...


  17. Bagte Kartofler med Krydret Souffléfyld

    Kartoflerne skylles, prikkes og drysses med havsalt. Bages ved 200°C i ca. 1 time. Ingredienserne til fyldet (laks, purløg, kapers, soltørrede tomater) blandes. Der skæres et låg af kartoflerne, hvorefter de udhules. Kartoffelin...


  18. Ratatouilletårn

    Lav rør/forme af stanniol. Skyl tomater, squash og aubergine og skær dem i skiver af ca. 1 cm´s tykkelse. Aubergineskiverne steges i lidt olivenolie. Løgene skæres i tern, sauteres sammen med hvidløg og tomatpuré i lidt oliv...


  19. Vitello Tonnato

    Læg kødet i en gryde sammen med laurbær, peberkorn, nelliker, salt, gulerødder (skåret i skiver) og løg (skåret i både). Hæld bouillon i, så kødet er næsten dækket. Varm op til det koger, og kog kødet ved svag varme ca. ...


  20. Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel

    Hak kapers, kørvel og skalotteløg fint. Flæk et stykke agurk, skrab kernerne ud og skær så kødet i bittesmå tern. Drys let med salt og lad agurkekødet trække 30 minutter i en sigte, så vandet løber fra. Skær fennikel i b...


  21. Steak med Bønnesalat & Tuncreme

    Fjern spidserne på de grønne bønner. Bring vandet i kog med salt (1½-2 tsk pr. liter vand). Kom de grønne bønner i gryden og kog uden låg 3-6 minutter. Mærk på konsistensen om den er god. Lad bønnerne dryppe af i en si og kom dem ...


  22. Fisk i Folie

    Riv fire lige store stykker sølvpapir af, og smør dem med olie. Sæt ovnen på 200°C. Lad tomaterne dryppe af. Rens porren og skær den i tynde ringe. Pil og hak hvidløget. Bland tomater, porre og hvidløg med kapers og creme fraiche...


  23. Kartoffelsalat med Tunfisk

    Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. Bring i kog ved jævn varme. Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. Læg låg på og damp bønnerne i 5 minutter. Tag bønnerne ...


  24. Pasta med Tunsauce

    kapers

    4 personer Hæld tunen til afdrypning. Rør osten blød med creme fraichen. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil i køleskabet en times tid. Kog pastaen og server med den kolde tunsauce....