Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling- & Broccolifad
Kylling- & Broccolifad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling- & broccolifad:
- 250-300 g kyllingeinderfilet
- 1 broccoli
- 1 æg
- 2 dl piskefløde
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1 tsk bouillon
- 1-2 tsk sambal oelek
- Smør til stegning
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling- & Broccolifad:
Til 2-3 personer.
Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
Skær broccolien i mindre stykker - stokken kan også bruges. Damp den i letsaltet vand i et par minutter. De skal stadig have godt med bid.
Steg kyllingestykkerne på en pande i smør, til de er gyldne på begge sider. De skal ikke gennemsteges, da de også skal i ovnen. Krydr med salt og peber.
Pisk æg, fløde, creme fraiche, smuldret bouillon, sambal oelek og salt sammen.
Hæld vandet fra broccolien og læg den i et ildfast fad. Læg kyllingen ovenpå, og hæld flødemassen ovenpå.
Gratinér i ovnen i 25-30 minutter. Serveres evt. med en lækker salat og et stykke brød til.
![Kylling- & Broccolifad opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.