Opskrifter » Bagværk » Boller » Rugbrødsboller med Chokolade


Print opskriften på Rugbrødsboller med Chokolade Print opskrift

Del på Facebook

Rugbrødsboller med Chokolade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugbrødsboller med chokolade:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rugbrødsboller med Chokolade:

Ca. 18-20 stk.

Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen.

Hak chokoladen groft, og vend den i dejen.

Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer.

Sæt dejen i stuetemperatur i 1 times tid.

Hak mandlerne og bred dem ud i en dyb tallerken.

Form dejen til boller (ca. 50g) med 2 skeer og vend dem rundt i mandlerne.

Sæt bollerne på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 30-45 minutter.

Sæt pladerne i ovnen ved 250°C (varmluft). Skru ned til 180°C og bag bollerne i 18-20 minutter.

Lad bollerne køle af på en rist, men pak dem mens de endnu er lune, hvis de skal fryses

Rugbrødsboller med Chokolade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rugbrødsboller med Chokolade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Gulerodsbrud Stenalderboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Lette Boller med Æble & Sesamfrø Amerikanske Scones Jettes Gulerodsbrud