Opskrifter » Bagværk » Boller » Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar


Print opskriften p Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar Print opskrift

Del på Facebook

Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sandwichboller med majsmel, chili & cheddar:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar:

Til 8 stk.

Opløs gæren i vandet.

Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen chili og cheddar) og ælt dejen godt, til den slipper siderne i skålen.

Tag kernerne ud af chilierne og hak dem fint. Kom dem i skålen sammen med revet cheddar og ælt et par minutter.

Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 time.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 8 stykker, der hver trilles til en bolle. Tryk bollen flad, og læg dem på en bageplade, hvor de skal efterhæve i 30 minutter.

Bag bollerne i en 225°C varm ovn i ca. 10 minutter. Lad dem køle ned på en rist.

Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Amerikanske Scones Højhastigheds Boller De Bedste Boller Grahamsboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Boller til Sliders