Opskrifter » Bagværk » Boller » Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar
Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sandwichboller med majsmel, chili & cheddar:
- 2½ dl lunt vand
- 25 g gær
- 150 g fuldkorns majsmel
- 350 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk rørsukker
- 1 æg
- 50 g blødt smør
- 2 røde chili
- 75 g revet cheddarost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar:
Til 8 stk.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen chili og cheddar) og ælt dejen godt, til den slipper siderne i skålen.
Tag kernerne ud af chilierne og hak dem fint. Kom dem i skålen sammen med revet cheddar og ælt et par minutter.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 8 stykker, der hver trilles til en bolle. Tryk bollen flad, og læg dem på en bageplade, hvor de skal efterhæve i 30 minutter.
Bag bollerne i en 225°C varm ovn i ca. 10 minutter. Lad dem køle ned på en rist.
![Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.