Opskrifter » Bagværk » Brød » Rugboller med Chokolade - Chokorug


Print opskriften p Rugboller med Chokolade - Chokorug Print opskrift

Del på Facebook

Rugboller med Chokolade - Chokorug opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugboller med chokolade - chokorug:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rugboller med Chokolade - Chokorug:

Ca. 25 boller

Ælt alle ingredienserne til fordejen godt sammen, og lad dejen stå tildækket natten over.

Lad kernerne stå i blød i det kogende vand i 1,5 time.

Ælt nu kerner og fordejen med chokolade, maltsirup, salt og kakao til du har en jævn dej.

Form små boller 60-70g (dejen er meget klistret, så det er nemmest, hvis dine hænder er våde hele tiden).

Vend bollerne i grofthakkede hasselnødder og lad dem hæve tildækket i 2 timer.

Varm ovnen op til 280°C. Sæt pladen med bollerne i ovnen og hæld ca. 2 dl vand i bunden af den brandvarme ovn, så der opstår damp.

Skru ned til 200°C og bag bollerne i 40-45 minutter.

Opskriften er set hos cutecarbs.dk

Rugboller med Chokolade - Chokorug opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Rugboller med Chokolade - Chokorug Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Nemme Chokoladescones Hvedeknopper - Varme Hveder Flutes Stenalderbrød Naans