Opskrifter » Bagværk » Kager » Berlinere


Print opskriften på Berlinere Print opskrift

Del på Facebook

Berlinere opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave berlinere:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Berlinere:

Rør gæren ud i den lunkne mælk.

Tilsæt de øvrige ingredisner og ælt det hele grundigt sammen til en ensartet dej.

Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse (ca. 30 minutter).

Del dejen i 3 lige store stykker, der formes til kugler. Lad dem hvile et par minutter.

Tril hver kugle til en pølse på ca. 25 cm længe, der deles i 10 stykker. Tril stykkerne til boller.

Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir drysset med mel og lad dem efterhæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.

Varm palminen op til ca. 180°C. Kom en lille klat dej i gryden. Bruser palminen op, er den klar til brug.

Kog berlinerne ca. 2 minutter på hver side, til de bliver gyldne.

Tag dem op og lad dem køle lidt af på fedtsugende papir inden de trilles i sukker.

Fyld en sprøjtepose med hindbærmarmelade eller creme. Stik spidsen ind i siden af hver berliner og fyld forsigtigt op.

Berlinere opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Berlinere Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Gammeldags Æblekage med Rasp Amerikanske Brownies Whoopie Pies med Banan & Nødder Rabarber Crumble med Mandler Kagemand af Vandbakkelse Weekend Fristelser med Karamel