Opskrifter » Bagværk » Kager » Gulerod-Fersken Kage


Print opskriften på Gulerod-Fersken Kage Print opskrift

Del på Facebook

Gulerod-Fersken Kage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerod-fersken kage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gulerod-Fersken Kage:

Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen.

Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker.

Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet.

Hæld dejen i en bradepande (ca. 25*25 cm) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 175°C i 30-45 minutter.

Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasur.

Gulerod-Fersken Kage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gulerod-Fersken Kage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Walesstang Kransekage Weekend Fristelser med Karamel Snaskede & Svampede Kanelsnegle Cheesecake Kagemand af Vandbakkelse